Informatii

Titlu pt. pagina principala, index

Finantari

ALTE SURSE DE FINANTARE

 

Alte surse de Finantare Nerambursabila


Actualizare 15.05.2013

   La nivel National, putem identifica foarte multe surse financiare, in special, este vorba de programele care aloca Finantare Nerambursabila, pentru diferite tipuri de activitati. In cadrul acestei pagini, incercam sa vi le prezentam pe cele mai importante.

    Daca, nu identificati nici un program care sa va sprijine planul de dezvoltare, apelati la un consultant Addsor, pentru a identifica cea mai buna solutie.

   - Erasmus pentru Tinerii Antreprenori - Termen Limita 30.11.2014 - Sursa Finantarii: Uniunea Europeana -Sprijin Financiar pentru Tinerii Antreprenori pentru care doresc sa se pregateasca impreuna cu un Antreprenor cu experienta, din alt stat UE.

   - Parteneriate, Proiecte Colaborative de Cercetare Aplicativa - Termen Limita 24.05.2013 - Sursa Finantarii: Guvernul Romaniei- Stimularea activitatilor de cercetare, dezvoltare realizate in parteneriat, pentru scurtarea drumului de la cunoasterea stiintifica la tehnologie cu impact socio-economic, in aliniere cu cerintele si evolutia pietii.

   - Inovare in Induistria Verde- Termen Limita 15.07.2013 - Sursa Finantarii: Innovation Norway - Sprijin Financiar este alocat IMM-urilor sau ONG-urilor care doresc sa desfasoare proiecte de ecologizare sau sa dezvolte o activitate prietenoasa cu mediul inconjurator.

   - Media 2007; Sprijin pentru implementarea unor platforme pentru distribuirea productiilor Cinematografice- Termen Limita 24.06.2013 - Sursa Finantarii: Uniunea Europeana - Sprijinirea crearii si exploatarii de cataloage de opere europene destinate distributiei digitale transfrontaliere catre un public mai larg si/sau pentru proiectie in cinematografe prin servicii de distributie avansate, care integreaza, acolo unde este necesar, sisteme de securitate digitale pentru a proteja continutul online.

  - LIFE+ - Termen Limita 25.06.2013 - Sursa Finantarii: Uniunea Europeana - Punerea in aplicare si dezvoltarea de politici de legislatie comunitara in domeniul Protectiei Mediului.

  - CULTURA 2007 - 2013- Termen Limita 15.09.2013 - Sursa Finantarii: Uniunea Europeana - Finantarea proiectelor culturale.

  - Tineret In Actiunea (TIA)- Termen Limita 27.06.2013 - Sursa Finantarii: Uniunea Europeana - Finantarea proiectelor de incluziunea a tinerilor in Viata Publica.

Nota: Consultanta este cheltuiala eligibila pentru toate aceste proiecte. Pentru consultanta completa, ADDSOR!

 Recomandari

  

 Stiri

 Stiri Utile

 Contact

 Mobil: +40(0)767.171.668
 Email: Office@addsor.ro

 Sediu Social

 Str. Calea Bucuresti, nr.143,
 Zona Electroputere Mall,
 Craiova, Dolj.

Facebook LinkedIn GooglePlus WordPress
Copyright © Addsor Consultanta Fonduri Nerambursabile